פוסט אינפלמטורי היפר פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

07/04/2019 | 05:59 | מאת: ליאל

בעברתי סבלתי מאסטמה של העור ואקזמה .יש היפר פיגמנטציה לאחר דלקת בצוואר עם כתמים לבנים .יש אפשרות להבהיר את הצוואר שיהיה גוון אחיד עם הפנים והגוף .פיגמנטציה בשכבת דרמיס השכבה השניה בעור היפרפיגמנטציה קשה .גוון עור כהה בן 25

07/04/2019 | 21:32 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ממליצה לפנות לרופא עור לבדיקת הפיגמנטציה, הטיפול תלוי בגוון העור, מיקום הפיגמנטציה. ניתן לנסות אזומד ( הידרוקינון 4 אחוז) ובמידה ואין הטבה לפנות לרופא עור להתאמת רקיחה בשם גליקמן.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה