נגישות
נגישות

גליקמן המשך- שאלה....

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

01/04/2019 | 07:42 | מאת: שירה.

ד"ר, התכוונתי לא לתוקף, אלא אם עשיתי הפסקה אז המצב בעצם חזר לקדמותו מבחינת המלנוציטים? ואצטרך שוב למרוח 3 חודשים לפני פילנג? אין לי פיגמנטציה, זה טיפול לפני פילנג.[ אני שוחמה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, ממליצה להתייעץ עם הרופא שהמליץ על הרקיחה ומבצע את הפילינג. דרושה בדיקה על מנת להחליט אם לחדש את הטיפול.

01/04/2019 | 23:45 | מאת: שירה

תודה רבה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה