קרם גליקמן - שאלה על שימוש

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

31/03/2019 | 20:23 | מאת: שירה

שלום, קיבלתי את המשחה ואני אמורה להשתמש בה 3 חודשים כאשר בהתחלה יום כן ויום לא ולראות תגובה. הקטע שהתחלתי בשימוש ואז עשיתי הפסקה של חודש חודשיים. אם אני רוצה לחזור לטפל אז בעצם לספור מהתחלה שימוש של 3 חודשים? המטרה: להכין את הפנים לטיפול קוסמטי של פילנג . כלומר הדיכוי של המלנוציטים הפסיק ברגע שהפסקתי להשתמש במשחה? תודה

31/03/2019 | 21:34 | מאת: ד"ר מידן מיכל

תוקף התכשיר לשימוש הינו חצי שנה. משך הטיפול 3-4 חודשים לכן ממליצה לפנות לרופא מטפל ובהתאם למצב העור לשקול טיפול חוזר ברקיחה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה