אדמומיות בפנים לאחר הסרת שיער בשעווה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

25/03/2019 | 08:41 | מאת: אוסנת

השתמשתי ברצועות שעווה של Veet באזור שבין הגבות ונראה שהעור עדיין מגורה, אדמוני ובהיר יותר (כאילו מקולף, משיכה אולי עם חומר חזק מהרגיל) למרות שכבר עברו כ 20 שעות. מה אפשר לעשות לטיפול בעור אדמומי ומגורה? איך מעלימים את הכתם האדום.

25/03/2019 | 10:46 | מאת: ד"ר מידן מיכל

לא מומלץ על שימוש בשעווה בפנים היות ופוגע בשכבת האפידרמיס ועלול להשאיר פיגמנטציה. ממליצה למרוח ציקלפלסט או ציקלפט ולהקפיד על קרם הגנה.

25/03/2019 | 12:39 | מאת: אוסנת

שכחתי לציין שעשיתי את זה לבתי הצעירה כבת 11. מקווה שפיגמנטציה פחות קיימת אצל ילדים. חוץ מזה כמה פעמים ביום למרוח ומתי עליי לגשת לרופא לבדיקה אם הסימן נשאר. כלומר מתי אראה שיפור?

25/03/2019 | 13:12 | מאת: אוסנת

וכמובן תודה רבה ד״ר על העזרה. מרגש שיש עזרה מרופאה בזמן כל כך קצר וקבלת תשובה נעימה ועוזרת.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה