סדקים בבהונות הרגליים לילד

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

15/03/2019 | 20:57 | מאת: אמא

שלום, לבני בן ה-7 התחילו לאחרונה להיווצר סדקים כואבים ועמוקים בקפלים של בהונות הרגליים. כל כמה שבועות יש סדק חדש. ממה זה נובע? האם מומלץ לבצע בדיקות דם? ואיך מומלץ לטפל ? אני מורחת לו קרם "כפתן" או משחת פולידין או אלוורה מהגינה. זה עוזר אבל אחרי כמה שבועות נוצר סדק חדש באצבע אחרת או באותה אצבע. לכן קצת חוששת שיש פה משהו בעייתי שצריך לטפל בצורה מקיפה יותר.

19/03/2019 | 09:16 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה לפנות לרופא עור, בשלב זה מומלץ למרוח ציקלפלסט או ציקלפט למילוי הסדקים. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה