שיער שצומח מתחת לעור ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

13/03/2019 | 13:22 | מאת: סורו

אני מגלח את הרגליים ישלי שם הרבה שיער אבל יש שיער מתחת לעור תקוע בפנים איך אפשר להעלים אותו אני עושה טיפולים בלייזר עשיתי שלושה טיפולים השיער לא צומח הוא עדיין תקןע ביריכיים נראה כמו נקודות שחורות

15/03/2019 | 19:16 | מאת: ד"ר מידן מיכל

אין דרך להסרת השיערות למעט כירורגית ולא ממליצה.

21/03/2019 | 14:42 | מאת: טל

אני אגיד לך ממה זה. ראשית בטוח שאתה רק מגלח ולא תולש? כי תלישה לא נכונה גוורמת לצמיחה לא נכונה. שנית גם מכנסיים יכולות לגרום לחיכוך ואז השיער צומח לא טוב. לי זה קרה ונלחצתי מאוד.. באמת זה תקוע מתחת לעור. אבל עכשיו זה הסתדר. אז תנסה לבדוק אם אתה מוריד נכון ואין משהו צמוד על העור.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה