האם סטרואידים מרפאים דלקות עור ממגע?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

27/02/2019 | 11:29 | מאת: יוחנן

שלום רב האם הטיפול בסטרואידים ממושכים מרפא דלקות מסוג דרמטיטטסס או דלקות עור ממגע או יותר בעצם מקל על התחושה הכוללת?האם כתוצאה מדלקת זו יכולה להתקיים תחושת יובש קל בינוני על כף היד,ומה בעצם ההבדל מנסיונך בין יובש קל לבין יובש רגיל בכף היד? כרגע רופא עור נתן לי לטיפול משחת אפיסרם ל 30 יום וכדורי בילקסטין לאלרגיה למה הם מיועדים?

28/02/2019 | 17:30 | מאת: ד"ר מידן מיכל

סטרואידים עוזרים לדלקת היות והם אנטי דלקתיים ומקלים על גרד.הם אינם גורמים ליובש. על עור לח מומלץ לה משתמש בסטרואידים על בסיס קרם ועל עור יבש משחה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה