נגישות
נגישות

אבחון דרמטיטיס קלה בכף היד

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

20/02/2019 | 18:26 | מאת: רז

שלום רב.הייתי אצל רופא מומחה לציין 'רואה שיש לי סוג של קונטיקט דרמטיטיס קלה עקב תגובה אלרגית.המליץ על שימוש במשחת סטרואידים לשלושה חודשים פעם או פעמיים ביום מסוג בניפרם או ניפרם לפעם עד פעמיים בשבוע להקלת הגרד.האם לא מדובר בזמן ממושך מידי? אמר שיתכן ויהיה הקלה ומצד שני קבע לי נכות של עד 10 אחוז מדוע ? האם שימוש במשחת סטוריאידים לא מסוכנת לעור והאם מומלץ שימוש במשחת אפיסרם? בברכה רז

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, ממליצה על סטרואידים מקומיים כשבועיים ואז ניתן לפי צורך למספר ימים אך לא לאורך זמן. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה