אטופיק דרמטיטיס בזמן הריון

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

16/02/2019 | 18:54 | מאת: מיכל

שלום, אני כרגע בשבוע 33, חולת אטופיק דרמטיטיס מילדות אבל רוב הזמן העניין רגוע גם ללא תרופות. מתחילת ההיריון המצב התחיל להחמיר וכרגע נמצא כמעט בכל מקום ידיים, רגליים, גב, בטן וחזה (מקומות שלא היו בעבר בכלל). אני סובלת מאוד ורציתי לדעת אם יש משהו שיכול להקל עליי עד הלידה.

18/02/2019 | 12:48 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ממליצה לפנות לרופא עור, ניתן לטפל בפוטותרפיה בהריון או בסטרואידים מקומיים. בשלב זה ממליצה על ליחוח באדרמה, לפיקאר, מוסטלה או צטפיל . בנוסף ניתן לשלב גם אנטי היסטמיניקה להקלה בגרד( דורש מרשם). בהצלחה !

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה