חומרים משמרים בקרם לחות האם מסוכן?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

16/02/2019 | 16:45 | מאת: רובי

לכבוד ד"ר מיכל מידן שלום רב הייתי החודש אצל מס רופאי עור ואלרגיה וטענו שיש בכף היד סוג של רגישות\אדמומיות\נפיחות עקב מגע עם חומר חיטוי.במקום בימים קרים מאד או רוח מיד מתפתח גרד לא נעים או גירוי עז מדוע? כרגע אני מורח קרם לחות דרמקול פעמיים ביום העניין שבגוגל רשום שבחלק מהחומרים הקוסמטיים יש פארבנים המסוכנים לעור בטווח הארוך האם עדיף תכשיר אחר? בברכה רובי

18/02/2019 | 12:46 | מאת: ד"ר מידן מיכל

אין בעיה עם בישום במידה ואין רגישות. בכל מקרה ממליצה על ליחוח בקרם אדרמה שאינו מכיל חומרי בישום או לפיקאר . חומרים אלו נטולי ריח, ללא פאר בנים והיפואלרגניים.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה