גירוד אינטנסיבי בראש

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

11/02/2019 | 20:58 | מאת: שמואל

יש אצלי בעייה בראש-קליפות לבנות שנופלות מהשיער +גירוד נון סטופ בראש ורוצה לדעת איזה תכשיר יכול להקל על הגירוד וכמה שיותר מהר והאם את מכירה משהו טבעי לזה ?

15/02/2019 | 05:22 | מאת: מני

תקרא תשובה שלי 2 שורות מעלייך שכתבתי לבחור ששאל שאלה דומה. תחפש בגוגל קרם סבורם

15/02/2019 | 08:44 | מאת: מנסה לעזור

אל תקשיב לזה שכתב לך את התשובה. יש לך בעיה בקרקפת סבוריאה או פטריה גש לרופא עור. לא מומולץ שום תכשיר קוסמטי= שקונים בבית מרקחת במוצרי טבע

16/02/2019 | 12:00 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ככל הנראה מדובר בסבוראה או פסוריאזיס של הקרקפת. ישנם תכשירים מקומיים ושמפו לטיפול בבעיה. טיפולים מקומים כגון: ג'ל קסמיאול, דיפרולסיק, בטאקורטן לקרקפת. במידה ואין הטבה עם שמפו אלפוסיל ממליצה לנסות שמפו רפואי אחר כגון: סבודיאן, סקלריאל, סבון יולקטין לקרקפת ולקטופיל בהצלחה !

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה