גירודים בכל הגב ללא פריחה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/02/2019 | 14:52 | מאת: אסף

הי הגב שלי התחיל לגרד לפני שבוע וחצי גירודים בכל הגב גירוד חזק שלא מאפשר לישון אני לא יודע ממה בדיוק למרות שכל חורף מתפרץ אצלי אטופיק דרמטטיס אבל זה גירוד ללא פריחה מה עלי לעשות והאם ניתן למרוח משחה אסטרודים על אזרוים נרחבים בגוף כמו הגב? זה יכול להיות קשור ל אטופיק דרמטטיס?כי אף פעם לא היו לי גירודים בגב!

03/02/2019 | 19:40 | מאת: ד"ר מידן מיכל

בהחלט יכול להיות אטופיק דרמטיטיס. ממליצה על שימוש בשמן במקלחת באופן קבוע כגון: בלנאום, אדרמה, תחליב יולקטין, לפיקאר ועוד. ליחוח בקרם על עור לח. במקרים קשים ניתן למרוח סטרואיד בינוני כגון אלוקום עם אנטי היסטמיניקה. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה