אחרי שימוש במשחה אסטרודית

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

01/02/2019 | 20:06 | מאת: רועי

ולשום ותודה כל העזרה הייתה לי פריחה בגוף ורופא עור נתן לי אלקום שימוש לשבוע פעמיים ביום ןבשבוע השני פעם אחת היום סיימתי את השבועיים והפריחה עברה שמעתי שאסור להשתמש במשחה אסטרודית ליותר משבועיים וצריך להפיסק בהדרגה ואחר כך להתשמש במשחה שהיא לא אסטרודית באיזה משחה מומלץ להשתמש ככה שהפריחה לא תחזור כמובן ללא אסטרודים?יש לך המלצות על משחה ?

03/02/2019 | 19:35 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, חשוב לדעת מה סוג הפריחה? בדרך כלל שימוש בסטרואידים מומלץ למשך שבועיים , לעיתים מומלץ על שימוש תחזוקתי פעם פעמיים בשבוע במחלות עור כגון: אטופיק דרמטיטיס. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה