קרם הגנה VICHY וד"ר פישר

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

25/01/2019 | 08:28 | מאת: עינת

שלום ד"ר. אני משתמשת בקרם הגנה בפנים ל דר פישר אך לא רשום שהקרם ללא שומן ובהמלצת רופאת העור שלי היא אמרה לי להשתמש בקרם שרשום עליו ללא שומן. אז קניתי קרם הגנה לפנים שמותאם לעור רגיש של חברת VICHY ורציתי לשאול אותך על איזה מהם את ממליצה. גם על הקרם החדש לא רשום ללא שומן. שאלה שנייה: יכול להיות שהקרם הגנה של דר פישר גורם לאקנה? כי בזמן האחרון שאני משתמשת בו יוצאים לי פצעים..האם זה מהקרם?

26/01/2019 | 20:04 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ממליצה על קרם שמיועד לאקנה כגון אקו פייס של דר עור. חשוב שיהיה מצויין כי אינו גורם לקומדונים. לכל קרם של וישי ודר פישר מצויין באיזו בעיה מטפל, ממליצה לבדוק מול וישי ודר פישר אם לא כתוב. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה