פצעים שורפים בכתף...

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

15/01/2019 | 20:12 | מאת: לינה

שלום כבר כמה ימים שיש לי פצעים שורפים כאלה בכתף. זה נראה כמו אקנה אבל אני לא יודעת אם אקנה אמור לשרוף. מה זה יכול להיות? התור שלי לרופא בעוד שלושה שבועות...

17/01/2019 | 20:12 | מאת: לינה

מציינת שמאז לא סיבנתי את המקום ונתתי לו להתייבש שמתי קצת אלוורה והעור התקלף אך עדיין שורף ואדמומי

19/01/2019 | 19:22 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, רושם כי מדובר בדלקת של זקיקי השיער. לרוב נגרמת על ידי חיידק. הטיפול המקובל הינו טיפול אנטיביוטי, לרוב ממשפחת הטטרציקלינים. כגון: מינוציקלין, דוקסילין. ממליצה לשלב סבון אנטי-ספטי בשם דרמקס או דרמקסול. זהו הטיפול המקובל. במקרים קשים ניתן לטפל ברואקוטן בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה