מה ההבדל בין קרם לג'ל רטויט?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/12/2018 | 16:11 | מאת: יעל

שלום ד"ר, תמיד מקבלת קרם 0.05% ליידוש עור הפנים. הפעם ראיתי שהאריזה שונה בצבע ורק כשבאתי הביתה ראיתי שזה ג'ל ולא קרם. יכול להיות שהרוקח טעה? בכל אופן מה ההבדל והאם לפתוח את האריזה? תודה

27/12/2018 | 08:55 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה בדרך כלל על ג׳ל לאזור שעיר. לנשים ממליצה לרוב על קרם.

29/12/2018 | 16:42 | מאת: יעל

שלום, לא כל כך הבנתי את תשובתך. המטרה שלי זה חידוש העור הפנים. אני לא שעירה. פתחתי את הג'ל, כי הרוקח לא מקבל תרופות חזרה. הג'ל אכן שקוף אבל יש ריח חריף של אלכוהול. האם זה בסדר שאני מורחת את זה לחידוש העור במקום הקרם?- או שאולי זה יעשה לי נזק? תודה שוב

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה