קרם להסרת שיער במקום גילוח ושעווה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

23/12/2018 | 03:01 | מאת: אור

שלום רציתי לשאול האם הקרם להסרת שיער לעור רגיש של orna 19 אכן מומלץ יותר מגילוח ?כי הסכין גורמת לי לפגיעה בכלי דם

24/12/2018 | 20:50 | מאת: אחת

היי, הקרמים להסרת שיער בעצם ממיסים את השיער בחלקו העליון ובכך בעצם יש חיתוך של השיער. ולכן זה לא מסיר מהשורש אבל זה כמו גילוח. פשוט בניגוד לגילוח את לא פוצעת את העור ע"י חיתוך מה שכן אסור להשים משחה על עור פצוע או מגורה. בהצלחה

27/12/2018 | 08:47 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, גילוח גורם לגירוי זקיקי השיער. הטיפול המומלץ במקרה זה הוא על ידי לייזר, פחות ממליצה על הסרה בקרם. ממליצה להשתמש בסכיני גילוח חד פעמיים. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה