כחול מתחת לציפורן ברגל

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

22/12/2018 | 17:56 | מאת: נועם

שלום, בעיקרון אני שמה לק בכפות הרגליים והעם שמתי צבע ורוד אטום. הלק החל להתקלף וראיתי משהו כמו שחור מתחת ללק אך לא התיחסתי. לא זוכרת כמה זמן כבר עבר אבל היום הסרתי את הלק ורק באצבע של האגודל יש צבע כחול מתחת לכל הציפורן. כמו כן רק בציפורן הזו יש צבע צהוב מהאציטון ובשאר הציפורנים לא. הכחול יוצא מבסיס הציפורן ללמעלה. מה זה יכול להיות? האם יש פיטריות כחולות? אמא שלי אומרת שכנראה חטפתי מכה אבל אני לא ממש זוכרת וגם כשנוגעים בציפורן לא כואב. האם להמתין שיעבור או צרך ברור רופא? תודה

27/12/2018 | 08:34 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, יש צורך בבדיקת רופא עור כולל השלמת משטח ותרבית לפטרת. בהצלחה!

01/01/2019 | 17:34 | מאת: נועם

שלום שוב, נראה לי שזה מכה באגודל כי עכשיו כואב לי. ושזה שטף דם. זה רק בחלק מהציפורן אבל ממש מהבסיס ומתפשט למעלה בצבע בהיר יותר. תוך כמה זמן נעלם שטף דם? תודה

28/02/2023 | 19:50 | מאת: נועה

ענו לך דניאל? זה בדיוק מה שיש לי

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה