נגישות
נגישות

ראוקוטן וצלקות פוסט ניתוחיות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

20/12/2018 | 19:16 | מאת: יהלי

שלום רב, ביתי (15) עברה ניתוח אורתופדי בירך לפני חודשיים וחצי והצלקת סגורה ובהחלמה (מטפלים בקלוקוט). במקביל סובלת מאקנה, ורופאת העור המליצה על ראוקוטן כיוון שמתפתחות צלקות, אך ביקשה שנברר טרם הנטילה האם מותר לקחת ראוקוטן בזמן החלמה מניתוח (מבחינת הצלקת, ההחלמה ובכלל). שאלנו את המנתח והוא אמר שאינו מבין בזה. אשמח לתגובתך הדחופה. תודה!

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, רואקוטן אינו פוגע בהחלמה של צלקת לכן ניתן להתחיל במקביל. בהצלחה!

27/12/2018 | 08:47 | מאת: יהלי

והאם יש פגיעה בהחלמה של שרירים? כי ראינו משהו (לא ממקור מוסמך) ברשת בקשר לזה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה