פצעים או פריחה בעור כפות היידים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

15/12/2018 | 22:02 | מאת: דניאצ

שלום רב, בשבוע האחרון התחילו מין פצעים פריחה בעור בכל מיני מקומות שונים על גבי כף היד לדוגמא בפרקי האצבעות ועל גב היד. הפצעים קצת לעיתים מגרדים. מזכירים תופעה של פיטרייה + יובש אבל אני לא יודע מה זה בחלק מהמקומות בפרקי האצבעות זה ממש גרם לסוג של פצע / מין חתך כזה. חשוב לציין: 1. היה לי בעבר משהו קצת דומה וזה עבר מעצמו לדעתי 2. אני לוקח ראוקוטן אשמח לדעת מה זה ואיך לגרום לזה לעבור?

20/12/2018 | 07:36 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה לפנות לרופא עור, לעיתים רואקוטן גורם לדרמטיטיס ולכן חשוב לבדוק. במקרה זה לא מפסיקים את הטיפול אך מומלץ למרוח משחה סטרואידלית להפחתת הדלקת. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה