פטריה קלה בכף הרגל ועדיין ללא שיפור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/12/2018 | 13:49 | מאת: רגב

לכבוד ד"ר מידן שלום רב הייתי אצל 2 רופאי עור שאמרו שיש לי פטרת קלה בכף הרגל.נתנו לי משחת אגיסטן אותה אני מורח כמעט 10 ימים ללא שינוי דרסטי אבל עדיין האזור יבש באזור העקבים וגם קצת אדמומי.בהליכה ממושכת האזור רגיש וכואב ולא נעים למגע האם יש קשר ליובש או לפטריה? רכשתי מוצר כפתן של חברת מורז לכף הרגל ומאד מרגיע את האזור האם זאת משחה מומלצת לטיפול?האם ברפואת העור פטרת העור נחשבת לבעיה רפואית הניתנת לשיפור או הקלה משמעותית? בברכה רגב

06/12/2018 | 15:41 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, עיבוי עור, לא בהכרח מעיד על פטרת, ממליצה לשלב יולקטין 30 או 50 בערב בשילוב אגיסטן בבוקר למשך חודש, במידה ולא תהיה הטבה להשלים משטח ותרבית לפטרת.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה