עור יבש באיבר המין מזה כחודשיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

30/11/2018 | 13:43 | מאת: מיכאל

בן 22, לפני כחודשיים התחיל להיות לי יובש באיבר המין, בהתחלה כמעיין נקודה קטנה של עור שהתקלף והתייבש, לאחר מכן התפשטה לגודל של 1-2 ס״מ. אני שוכב עם חברה שלי דיי הרבה אבל אני לא חושב שזה בגלל זה. אני מאונן הרבה עם קרמים כאלו ואחרים, יכול להיות שזו הסיבה? קילוף ועור יבש לא אמור לעבור אחרי תקופה קצרה יחסית? חושש שזה לא יעבור ואף יתפשט. מה ניתן לעשות? האם זה רק קילוף/יובש בעור ולא משהו אחר?

01/12/2018 | 09:01 | מאת: ד"ר מידן מיכל

קילוף ויובש עשויים להיות משניים לרגישות לחומר מסויים. קרמים וחומרי סיכה אחרים עלולים לגרום לגירוי. ממליצה להימנע משימוש בתכשירים אלו ולפנות לרופא עור לטיפול והפנייה לתבחיני טלאי( לבדיקת רגישות מסוג אלרגיה ממגע). בשלב זה ניתן למרוח ציקלפט לשיקום העור והקלה בגרד.

19/11/2022 | 21:23 | מאת: שמעון

גם לי קורה עכשיו אותו דבר אשמח לדעת אם קיבלת תשובה.?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה