נסיגת העור מתחת לציפרניים בידיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

04/10/2018 | 12:29 | מאת: קרן

שלום , אני כמה שנים סובלת מנסיגת העור תחת הציפורניים בידיים. מפריע לי בעיקר המראה ולפעמים גם ישנם כאבים מטרידים. רופא עור נתן לי משחה בשם אמטריקס למריחה ולא נראה שיפור משמעותי. אשמח לדעת מה בדיוק הבעיה שלי? ממה היא נובעת, ממחסור כלשהוא בגוף? וכמובן כיצד ניתן לטפל בה? תודה רבה !!! נא להחזיר לי תשובה למייל

04/10/2018 | 20:12 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, טיפול בא מטריקס מתאים לציפורניים פגועות שאינן בהכרח סובלות מפטרת. לא ברור לי מה כוונתך בנסיגה של העור. דרושה בדיקה קלינית אצל רופא . בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה