עזרה עם הציפורניים ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

18/09/2018 | 01:52 | מאת: מלי

לאחר שהציפורניים החליפו צבע הם התחילו להצמיח שכבה נוספת בין הציפורן לעור.. יש לציין שהציפורן כבר מתחילה להתפורר ויש הרגשה שהיא עומדת להתנתק בקרוב מהבשר האם זו פטריית השמרים קנדידה ? (בתמונה החלק הוורוד כביכול היה לק ג׳ל שהציפוי שלו עדיין לא ירד ואני מאוד מתביישת לפנות למישהו, מה עליי לעשות בבקשה? איך ניתן ללכת עם נעל פתוחה שבהם הציפורניים נראות?

18/09/2018 | 01:54 | מאת: מלי

מצורפת תמונה

19/09/2018 | 13:59 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, הרס של ציפורניים קשור לגורמים רבים בינהם פטרת ( בעיקר ממשפחת הדרמטופיטים ברגליים) , מחלות כרוניות כגון פסוריאזיס ועוד. ממליצה להשלים משטח ותרבית לפטרת.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה