התייעצות ראשונה עם רופא עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

29/08/2018 | 11:12 | מאת: אלי

שלום רב אודה על חוות דעת ראשונית נשלחתי לבדיקת אולטרא סאונד רקמות רכות באזור מתחת לצוואר להלן התשובה: בבדיקה מכוונת לא הודגמה פתלוגיה פוקאלית ברכמות רכות יש לציין בצקת בשכבת שומן תת עורית במקום הנפיחות עם זרימת דם מוגברת ללא עדות לקולקציה מוגדרת. סיכום:הממצא יכול להתאים לשינויים דלקתיים פוקאליים בשכבת שומן תת עורית. אודה לתשובתך מה עלי לעשות?

31/08/2018 | 18:01 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, מדובר בתהליך דלקתי . ממליצה לפנות עם התוצאה לרופא לשקילת טיפול במידת הצורך ( במידה שיש חום, רגישות ניכרת, אודם וכדומה). בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה