שקעים וכהויות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/06/2018 | 00:06 | מאת: ענבר

שלום רב, אני בת 26 עם שקעים כהים מתחת לעיניים מאז גיל ההתבגרות, בשנים האחרונות התופעה החמירה. זה בולט בצורה שגם איפור לא מסתירה ואנשים מעירים לי. יש ברשת שלל הצעות פתרון שיווקיות לבעיה, הזרקת חומרי מילוי, חומצות הילואורוניות, פילינג עמוק, גלי רדיו ולייזר, אפילו ניתוח עפעפיים, כולן כמובן מאוד יקרות ואני מתקשה למצוא סדר בבלאגן. השאלה שלי היא: האם באמת ניתן לטפל בכהות ובשקעים, או לפחות באחד מהם? ואם כן, איזו מבין השיטות אפקטיבית יותר (גם לטווח הארוך)? תודה רבה!

17/06/2018 | 18:44 | מאת: ד"ר מיכל מידן

כהות סביב העיניים הינה בעיה אסתטית שכיחה ו קשורה לרוב למוצא. ניתן לשפר על ידי מילוי בחומצה היאלורונית לשקעים מתחת לעיניים. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה