שימוש במשחת סאנאקטיק

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

10/06/2018 | 22:39 | מאת: דב

כמה זמן להשתמש במשחה והאם ניתן להשתמש בה קבוע באופן שוטף ? האם המשחה תעלים קשקשי העור שעל הראש שיש לי (יש לי אותם כבר שנים ) ורופא העור בביקורת חצי שנתית צורב לי הראש ומנחה אותי לא להשתמש במשחה שוב אלא רק להמתין שבועיים ואז להשתמש שוב עם המשחה ,תודה מראש על התשובה .

14/06/2018 | 10:39 | מאת: ד"ר מיכל מידן

ג׳ל סאנאקטיק מטפל בנגעי עור קדם סרטניים מסוג קרנת העור (Actinic keratosis). היתרון בסאנאקטיק הינו היעדר תופעות לוואי כגון: גירוי מקומי הקיים בשני התכשירים המקומיים האחרים(קרם אפודיקס וג'ל פיקטו). נהוג לשלב בטיפול גם צריבה בחנקן נוזלי, משך הטיפול המומלץ הינו חודשיים-שלושה. לרוב , במקרים קלים-בינוניים ניתן לצפות לשיפור ניכר. התכשיר לא מיועד לשימוש לקשקשת בקרקפת, לטיפול בקשקשת ניתן להשתמש בשמפו ניזורל, אגיספור, סבוסל, צטרמיד ועוד. בהצלחה!

17/06/2018 | 10:51 | מאת: דב

תודה על התשובה ואבקש לשאול בנוסף כמהפעמים מותר לחזור על הטיפול של 3 חודשים ואם כן האם יש להמתין בין טיפול לטיפול .

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה