ריח זיעה וגוף בבית השחי

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

06/06/2018 | 14:32 | מאת: דני

שלום ד״ר. בת 25, בחודשיים האחרונים שמתי לב שיש לי ריח גוף רע/ריח של זיעה במהלך היום, רק בבית השחי, וללא זיעה (לא נמצאת בחום, לא מתאמצת, לא מזיעה. החלפתי המון סוגי דאודורנט ואני מתרחצת ומחדשת במהלך היום. רופא עור אמר שזה בדרך כלל מחיידקים שמצטברים שם ונתן לי אנטיביוטיקה אקנמיצין למרוח פעמיים ביום. הרוקח אמר לי שזה רק לאקנה ושזה בכלל לא יעזור לי. האם ידוע לך משהו בנושא? תודה רבה על העזרה

07/06/2018 | 19:30 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ריח מבית השחי נגרם משילוב של זיעה וחיידקים. בנוסף גורמים כגון: אוכל, שתייה, מין, גנטיקה, מחלות מטבליות , אורח חיים והייגנה משפיעים עם ריח הזיעה. ממליצה בנוסף לדאודורנט להשתמש בסבון אנטי ספטי כגון: דרמקסול או דרמקס בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה