שאלה בנושא אדמומיות בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/05/2018 | 09:49 | מאת: עדי

שלום רב, שנה שלמה חויתי אדמומיות (רוזצאה) כדורים משחות טיפול ובשלב האחרון הגעתי לקוסמטיקאית רפואית בשם יפית כהן אולי אתם מכירים שמנקזת לי בלוטות חלב סתומות ועשינו טסט של IPL ראשונית... אני לא יודעת אם זה כתוצאה מה-IPL אבל אחרי שיעור התעמלות הופיעו לי כתמים בפנים שהיו אדומות וזה מאוד תיסכל... מה פשר התגברות האדמומיות? האם IPL של קוסמטיקאית דומה לזה שרופאים משתמשים בו ומתי אראה שינוי? יש לציין כי בבדיקה שהקוסמטיקאית עשתה לי מלכתחילה אין לי את טפיל הדמודקס בצורה מוגברת אם בכלל ואין לי בעיה של נימים אבל אדמומיות בינתיים קיימת. אודה לתשובה תודה.

20/05/2018 | 16:38 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ישנם מכשירים רבים בשוק ואיני יודעת באיזה מכשיר מדובר. ישנם מכשירים שקוסמטיקאיות אינן מורשות להשתמש. יש צורך בבדיקה קלינית ודרמוסקופית לאבחון הבעיה, ישנם סוגים שונים של רוזצאה ומגוון רחב של טיפולים. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה