טיפולי פנים אצל קוסמטיקאיות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/04/2018 | 15:26 | מאת: תמר

היי, רציתי לשמוע מה דעתך על כל הטיפולים החדשניים אצל קוסמטיקאיות. למשל: ויטמין c' טיפול עם חמצן, גלי רדיו... האם זה עושה משהו או סתם? לא הבנתי ממש את המנגנון של החדרת חומרים חיצונית דרךהעור ובייחוד את השימוש בסילון חמצן. כמו כן כיצד גלי רדיו גורמים לחיזוק שרירי הפנים? מה דעתך בנושא? ואילו טיפולים אכן יכולים לעזור לחידוש ומיצוק העור?

06/04/2018 | 16:57 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ממליצה מאוד על שימוש קבוע ברטין a, וטיפול בחומצה היאלורונית אצל רופא עור . ניתן לשלב טכנולוגיה כגון: לייזר, גלי רדיו ועוד. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה