נקודות אדומות בולטות בשפתי הנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

30/03/2018 | 17:24 | מאת: נטע

שלום דוקטור, בחצי שנה האחרונה הבחנתי בנקודות אדומות בולטות (נראה כאילו מלאות בדם) בשפתיים הגדולות בנרתיק, מחיפוש באינטרנט הבנתי שזה קורה כתוצאה מפגיעה בכלי דם, האם לפי התמונה זה מה שקורה אצלי? יכול להיות קשר ללייזר להסרת שיער באיזור? אשמח לדעת אם יש טיפול להסרת הנקודות. תודה רבה מראש!

31/03/2018 | 19:56 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, אין ביכולתי לראות את התמונה. ממליצה לפנות לרופא עור, יתכן כי מדובר באנגיוקרטומות, שמקורם מכלי דם ושפירים. בהצלחה!

31/03/2018 | 23:36 | מאת: נטע

תודה על תגובתך, אכן מדובר בתופעה שציינת, האם אפשר להפטר מהן לצמיתות? (ברור לי שתמיד יכולות להופיע עוד, אבל כרגע מדובר ב4 שברצוני להפטר מהן) ואם כן למי עליי לפנות?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה