טיפול בסאנאקטיק ג'ל לפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

30/03/2018 | 15:41 | מאת: משה

נרשם לי טיפול בסאנאקטיק גל לפנים מה התוצאה המקווה בסוף הטיפול ירידה בכתמים ומה שמוגדר קרנת עור ? תןדה על מענה

31/03/2018 | 19:55 | מאת: ד"ר מיכל מידן

ג׳ל סאנאקטיק מטפל בנגעי עור קדם סרטניים מסוג קרנת העור (Actinic keratosis). היתרון בסאנאקטיק הינו היעדר תופעות לוואי כגון: גירוי מקומי הקיים בשני התכשירים המקומיים האחרים(קרם אפודיקס וג'ל פיקטו). נהוג לשלב בטיפול גם צריבה בחנקן נוזלי, משך הטיפול המומלץ הינו חודשיים-שלושה. לרוב , במקרים קלים-בינוניים ניתן לצפות לשיפור ניכר. בהצלחה!

31/03/2018 | 23:47 | מאת: משה

ד"ר מידן תודה רבה על המענה חג שמח

28/06/2023 | 11:04 | מאת: אפרת

התחלתי טיפול בסאנאקטיק, אחרי כ6 שבועות שימוש, הנגעים התחילו להתמלא שלפוחיות נוזליות וגם גלדים, האם להפסיק הטיפול?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה