טיפות דרמובט לקרקפת.....

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

20/03/2018 | 04:14 | מאת: מיכל

רופא עור נתן לי טיפות דרמובט למריחה פעמיים בשבוע בקרקפת עד שיגיע למרםאת עור בעוד חודשיים. אמר לי למרוח בערב ובבוקר לחפוף. האם מוכרח לחפוף את השיער לאחר הטיפות והאם שימוש חודשיים זה לא יגרום לנזק? איך היית מציעה להשתמש הטיפות ניתנו חי עקב אבחנה של לירן בקרקפת.תודה רבה

20/03/2018 | 15:34 | מאת: שיר

את בכלל יודעת מה זה דרמובט ? את יודעת מה זה סטרואידים ? דרמובט זה קללה ומכת בכורות כפי שכתוב בהגדה של פסח. למה בכלל נתנו לך ? ממה את סובלת ? הנזק מדרמובט הוא פי 1000 יותר גבוה מההטבה ( שתהיה תזמנית בלבד )

21/03/2018 | 09:04 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום , אחד הטיפול לליכן עם מעורבות של השיער הינו טיפול מקומי בסטרואידים. הטיפול בתמיסת דרמובט נחשב כטיפול מקובל, במקרים קשים מומלץ על טיפול סיסטמי כגון : פלקווניל. משך הטיפול המומלץ הוא כחודש. ממליצה לקרא את העלון למטופל ולפעול על פי ההנחיות . במידה וישנה הטבה ניתן להמשיך עם הטיפול ולרדת בתדירות הטיפול. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה