בקשה לאבחון הופעת אזורים כחולים על הרדליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

15/01/2018 | 23:06 | מאת: אלונה

שלום ד"ר מיכל מידן, שמתי לב לאזורים כחולים על הרגליים ,לאורך כלי דם שהמעפיין המשותף הוא שתי נקודות צמודות מדממות כמו עקב זריכה , שעם הזמן מגלידות ומגרדות . מה יכול לגרום לזה ? תודה מראש לכל מענה

18/01/2018 | 12:36 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ממליצה לפנות לרופא עור, ייתכן ומדובר בבעיה וסקולרית ( של כלי דם) ואז יש צורך בברור כולל השלמת דופלר. בהצלחה!

21/01/2018 | 00:57 | מאת: אלונה

תודה על המענה. מה הסיבה לשתי הנקודות הצמודות ? האם זה חרק ולמה מגרד ? מציינת ששתי הנקודות מופיעות גם בחלקים אחרים של רגל. מה נותן בדיקת הדופלר ,אם אפשר לשאול ?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה