אלכוהול בקרם לעור רגיש

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

25/12/2017 | 09:17 | מאת: מיכל

אני משתמשת בקרם קוסמטי שמיועד לעור רגיש. שמתי לב שהמרכיב השלישי ברשימת המרכיבים הוא alcohol. בפניה לחברה אישרו את חששותי שאכן מדובר באלכוהול טהור, אתנול. הוא ידוע כגורם אלרגיה. איך מוצר כזה יכול להיות עם התוויה לעור רגיש? האם אני, עם סבוריאה, אמורה להמשיך להשתמש בו? תודה

25/12/2017 | 09:25 | מאת: מיכל

צילום רשימת המרכיבים

31/12/2017 | 10:54 | מאת: ד"ר מיכל מידן

ממליצה להשתמש המוצרים דרמוקוסמטיים כגון: לרוש פוזה, אבאן, ד״ר עור, מוסטלה. לכל אחת מהחברות קיימת סדרה לליחוח עור רגיש/סבוראה. לא יכולה לענות לגבי מוצר שאיני מכירה. בהצלחה!

31/12/2017 | 11:13 | מאת: מיכל

שאלתי לגבי אלכוהול האם עצם המצאותו בקרם במקום גבוה, הופך את הקרם ללא מתאים לעור רגיש?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה