תחושת עור ברווז בזרועות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

22/12/2017 | 22:43 | מאת: שירן

היי, בחודשיים האחרונים התחיל להיות לי מעין עור ברווז תמידי בזרועות בחלק שקרוב לכף היד. הבלוטות של השערה בולטות ולא נעימות? וזה מתפשט ללמעלה, מה זה יכול להיות? וממה זה נגרם? תודה

23/12/2017 | 17:06 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, זוהי תופעה שכיחה ואין טיפול שפותר את הבעיה לחלוטין. ניתן להשתמש במספר תכשירים מקומיים מסוגים שונים המכילים חומצות אלפא-הידרוקסי, אוריאה , ח. לקטית,ח. סליצילית רטין A מקומית כגון:אדפרין, רטוויט ולהקפיד על ליחוח העור. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה