פצעים בעור בירכיים ברגל

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/12/2017 | 23:30 | מאת: זהר

היי, יש לי המון המון פצעים אדומים על הרגליים בעיקר בירכיים. הייתי אצל רופאי עור אך שלחו אותי כל פעם מחדש עם משחה כזאת או אחרת שלא עזרה. גם בחורף וגם בקיץ.הם לא מגרדים. מדוע יש לי אותם ? למה כל הזמן נותנים משחות ולא בדקו מעבר לזה? האם יש מה לעשות?? וכעבור זמן מה הפצע הופך למין שחור כזה שאני לוחצת כדי להוציא.

23/12/2017 | 16:58 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, רושם כי מדובר בתהליך זיהומי של זקיק השערה הנקרא פוליקוליטיס עם קומדונים ( ראשים שחורים) , ממליצה לפנות לרופא עור על מנת לשלול תהליך זיהומי עמוק יותר. בשלב זה ממליצה להשתמש בסבון דרמקס ולפנות לרופא עור לקבלת טיפול אנטיביוטי במידת הצורך. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה