נקודה כואבת בכף הרגל

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

10/12/2017 | 20:25 | מאת: מיכל

שלום ד"ר, לפני כחודשיים חזרתי מטיול שכלל המון הליכות ברגל, כמה ימים לפני שחזרתי התחלתי להרגיש כאבים בנקודה שמתחת לבוהן ברגל, מאז שמתי לב שהיא הולכת וגדלה והופכת לכואבת יותר ויותר ומפריעה לי לדרוך על הרגל. העור שמסביבה יבש וקשה ופעם אחת קילפתי ושייפתי והיא גדלה בחזרה בגרסה כואבת וגדולה יותר. איך אתה ממליץ לי לטפל בבעיה? צירפתי תמונה

12/12/2017 | 12:22 | מאת: ד"ר מיכל מידן

רושם שמדובר בקלוס, משני ללחץ מקומי באזור. ניתן להשתמש במדבקות של ד״ר שול ( ללא צורך במרשם). בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה