ראקוטן ומשחות- טיפול באקנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

04/12/2017 | 23:06 | מאת: דניאל

השתמשתי במשחות מסוג רט-אויט ודואק (שסייעה לי הרבה יותר) במשך 4 חודשים עד היום ואני רואה שיפור משמעותי ובכל זאת קיבלתי מרשם לראקוטן. רציתי לשאול האם השימוש שנעשה במשחות יפחית את התופעות לוואי של ראקוטן? -הבנתי שמדובר באותו חומר פעיל שיש בראקוטן, רק כמשחה למריחה -כבר יצאו לי המון פצעים מאז שהתחלתי בחודשיים הראשונים ואז נרגע המצב. מעבר לזה העור התקלף המון וגם זה התאזן.

08/12/2017 | 19:56 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ישנן נגזרות שונות של רטין A, טיפול ברואקוטן מתאים לאקנה בינוני-קשה, לעומת טיפול מקומי ( בנגזרות שונות כגון: אדפרין, לוקסיד, רטוויט) שמתאים לאקנה קל יותר. במידה וישנה תגובה טיפול ממליצה להמשיך. בהצלחה !

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה