לייזר להצערת העור ופגמנטציה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

24/08/2017 | 09:10 | מאת: יעל

שלום, האם לייזר לטיפול בפגמנטציה גורם גם להצערת העור? והאם הטיפול כואב או הכאב כמו בטיפול לייזר להסרת שיער? כמה טיפולים צריך? והאם התוצאות 100% ? יום נעים.

27/08/2017 | 12:09 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, הטיפול המועדף לכתמי שמש הינו לייזר. הלייזר קולט את הפיגמנט ומפרק אותו. הטיפול יעיל מאוד, דרושים בין 3-5 טיפולים (תלוי ברמת הפיגמנטציה וגוון העור). ישנם טיפול נוספים כגון: פילינג בינוני המומלץ בעונת החורף ודורש שבוע החלמה. אין 100 אחוז, הלייזר עובד בעיקר על כתמי השמש ובנוסף בשל השפעת החימום גורם להצערת העור. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה