מחלת כליות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

09/12/2015 | 14:21 | מאת: יהודה

שלום דוקטור רציתי לישאול האם מחלת כליות כרונית תמיד מגיע לאי ספיקה כליות במוקדם או במאוחר אני בן 21 לפני 3 שנים ממש במקרה התגלה חלבון בשתן עשיתי ביוםסיה נימצא סי 3 GN איסוף ראשון 350 מג חלבון היום אחרי 3 שנים 1600 חלבון אני לוקח 10 מג רמיפריל והחלבון לא יורד הבנתי שהחלבון 1600 נחשב גבוהה וחייבים להוריד אותו כרגע לחץדם תקין הרופא רוצה לתת עוד כדור מחוסמי ARB ורופא אחר בחוות דעת נוספת נגד הוספת כדור אני ממש דואג ומבולבל האם להוסיף כדור אני מחפש רופא לחוות דעת נוספת האם יש לך נסיון עם מטופל במחלה זו תודה

אמנם אני מכירה את המחלה מהספרות לא טיפלתי במישהו ספציפי. לגבי הורדת החלבון מדובר בגישה אוניברסלית שמקובלת בכל מחלות הכליה: המטרה להוריד באמצעות התרופות שציינת את כמות החלבון בשתן למתחת ל1000מג ויש הדורשים מתחת ל700מג נובעת מהמידע שמקשר את כמות החלבון שעוברת דרך הכליות עם תהליכים של הצטלקות ופגיעה נוספת- שאינה קשורה דווקא למחלה היסודית- בכליה. הצלחה בהורדת כמות החלבון "מאריכה" את חיי הכליות

10/12/2015 | 22:33 | מאת: יהודה

תודה רבה על תשןבתך המהירה תוכלי להגיד לי מה הפרוגנוזה לפי הספרות? האם מחלה זו יכולה לעבור ? הבנתי שקרה משהו בגוף שהפעיל את הc3 תודה

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים