איסוף שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

09/04/2014 | 23:15 | מאת: מנחם

שלום רציתי בבקשה לדעת איך קורה שבכמה איסופים שעשיתי בשנה וחצי האחרונה יצא חלבון גבוהה בין גרם לשני גרם ותמיד ידוע מהבדיקות שהחלבון השולט הוא אלבומין לדוגמא איסוף שבו פרוטאין יצא 1700 מג מתוכו 1500 אלבומין היום לאחר חצי שנה מאיסוף אחרון 2300 פרוטאין ומתוכם 820 מג אלבומין הייתי רוצה לדעת על מה מסתכלים באיסוף על הפוטאין או האלבומין תפקודי כליות כרגע תקינים לחלוטין מקבל 10 מג חוסמי ACE להורדת החלבון האם זה שהאלבומין ירד אומר שאני בירידה בחלבון או שיש עוד חלבונים שפוגעים בכליות ומסתכלים רק כל 2300 פרוטאין שזה גבובהה איך יכול להיות בפעם הראשונה הפרש כזה בין רמת החלבון לאלבומין סליחה על שאלותי הרבות ותודה על עזרתך

נדמה לי שאתה אדם מבוגר והפורום הנוכחי נועד לשאלות בנושא נפרולוגיה ילדים. מציעה שתתיעץ עם נפרולוג מבוגרים וחשוב גם שתציין את סוג מחלת הכליות שאתה סובל ממנה ובגללה יש חלבון בשתן מקוה שאתה נמצא במעקב נפרולוגי מסודר

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים