מיפוי כליות לתינוק בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

02/10/2019 | 15:33 | מאת: כריסטינה

שלום עשו לבן שלי בן ה7 חודשים מיפוי כליות בעקבות רפלוקס כליות דרגה 3 ו4 בשתי הכליות. הוא מועמד לניתוח בגיל שנה לתיקון הרפלוקס. מציינת כי כל הבדיקות בהריון תקינות אחרי הלידה היו לו 3 פעמים דלקות מורכבות בשתן. עכשיו הוא על טיפול מניעתי של דיספטיל כבר 4 חודשים הכל בסדר אין דלקות. אשמח אם תוכלי להסתכל על תוצאות המיפוי ולהסביר לי מה הן אומרות אני ממש בלחץ... יש לנו תור לאורולג בסוף נובמבר הוא אמר לנו לחזור אליו עם תוצאות של מיפוי ואולטראסאונד כליות. אודה ממש לעזרתך תודה! מצרפת קובץ עם תשובת המיפוי

איני חשובת שנכון לתת יעוץ לגבי מיפוי מבלי הלכיר את כל נתוני המטופל כולל אולטראסאונד כולל תמונות בדיקות ותאור ותעוד האורעים של זיהום בדרכי שתן צר לי על הדאגה- תנסו להקדים את התור לנפרולוג ילדים שעוקב אחרי הילד או לאורולוג ילדים- לדעתי רצוי ששתי הדיסציפלינות יעקבו אחרי הילד

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים