שלום דוקטור זה המשך של הפניה מתחתי..שאתבגר זה אי ספיקת כליות?

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

11/03/2018 | 18:45 | מאת: שמעון

דוקטור אשמח אם תוכלי לענות לי כי אני ממש בחששות הרופא משפחה אמר לי שבשתן רגיל האוריאה שלי תקין והאיסוף גם תקין אז אין לי מה לדאוג. האם אבחנתך היא האופציה היחידה וחשוב מכול !!דוקטור אשמח אם תעני על זאת:(כמובן שצריך בדיקה גופנית או הערכה מוסימת) אבל האם יש לי נזק כלייתי?קראתי שאם יש לי GFR נמוך מ90 אני בשלב ראשון של מחלת כליות כרונית האם מה שתיארת מתאים למצבי? האם שאתבגר אני צפוי לאי ספיקת כליות?

אני לא חושבת שיש סיבה לחשוש אבל ממליצה מאד שתתיעץ עם נפרולוג בצורה מסודרת פנים אל פנים

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים