תצאות בדיקת כליות כיס שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

22/02/2018 | 21:33 | מאת: יולי

שלום סובלת מכאבי בטן מהגב אל הבטן התחתונה יש כול הזמן החילות תוצאה כיליה שמאלית 10.4 ס"מ כליה ימנית 9,9 ס"מ שאריות שתן 17 סמ"ק אבקש לדעת מה ואך ניתן לטפל נוטלת שתן לעיתם דחופות וצריכה ללחוץ למתן השתן ומרגישה שלא מתרוקנת אשמח לתשובה תודה רבה

נשמע שמדובר במקרה של מישהי בוגרת ולא ילדה(אני נפרולוגית ילדים) . בכל מקרה כדאי לבדוק שתן ולראות אם אין דלקת- זיהום בשתן ולברר גם אפשרויות מצד מערכת העיכול- ז"א אולי יש עצירות שיש צורך לטפל כדי להקל על הלחץ על שלפוחית השתן. בנוסף לברר את הצד הגינקולוגי כולל בדיקה ואולרטאסאונד אגן

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים