בעיות שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

25/04/2013 | 14:30 | מאת: סיגלי

שלום , רציתי לדעת אם לבנאדם יש מכשירי שמיעה בשתי האוזניים שבלעדיהם הוא לא שומע כלום.. וזה לא חירשות מלידה אלא מגיל 3 כתוצאה מתאונה נפגע העצב שבאוזן.. האם זה תורשתי? זה יכול לקרות גם לילדים שיהיו לו בעתיד? תודה!

25/04/2013 | 16:10 | מאת: תמר גלבגיסר

שלום סיגלי, אם אכן הליקוי בשמיעה הוא רק כתוצאה מתאונה, הרי שברור שזהו לא ליקוי תורשתי וילדיו אינם בסיכון מיוחד להיות אף הם לקויי שמיעה. אם יש ספק שאולי היה גם ליקוי לפני גיל שלוש, כדאי לבצע בדיקות שמיעה מלאות לילדים על מנת להיות בטוחים שאכן אין ליקוי בשמיעה.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה