ליקוי שמיעה ירידת שמיעה פתאומית

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

01/12/2016 | 16:04 | מאת: אור

ילדה בת 12 בריאה בדרכ לפני חצי שנה ירידה בשמיעה באזן ימין פתאומית MRI תקין .מבירור ליקוי עצבי בטונים גבוהים מ1000 הרץ עם ירידה עד 90 ד"ב.עד 1000 הרץ בטונים נמוכים שמיעה תקינה. שאלתי היא האם מכשיר שמיעה יכול לסייע כי מדובר בירידה מתדר מסויים האם מכשיר יכול לסייע או להיפך להפריע כ?ואם לא מה כן? בתודה מראש אור

04/12/2016 | 09:05 | מאת: הדס בוקובסקי

שלום לך, באופן כללי, מכשירי שמיעה עם הטכנולוגיה המתקדמת שיש כיום יכולים להגביר תדרים שונים בצורה שונה, לפני הצורך בהתאם לבדיקת השמיעה. בקשר למקרה הספציפי של בתך, בהחלט ניתן יהיה להתאים מכשיר לפני נתוני השמיעה שלה. ובנוסף -יש מגוון פתרונות למצבים בהם יש לקות שמיעה חד צדית וכן מערכות FM שיכולות לסייע לה בכיתה, ולכן אני ממליצה לכם לפנות לייעוץ של קלינאי תקשורת במכון שיקום שמיעה על מנת שתוכלו לקבל מידע לגבי כל האפשרויות העומדות בפניכם. בהצלחה, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה