מכשיר שמיעה מהפכני כפי ששודר במבט  ערוץ 11

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

15/08/2016 | 20:36 | מאת: מ.ג.

שלום,,בחודש יוני האחרון שודרה במבט ערוץ 11 כתבה על מכשיר שמיעה מהפכני שמיובא מדנמרק שמאפשר לשמוע בליל קולות וצלילים מסביב.נאמר שמחירו גבוה אך כמובן שלא צויין שם החברה והיכן ניתן לבדוק התאמה. האם ידוע לכן פרטים אלה? בתודה מראש.

16/08/2016 | 18:59 | מאת: הדס בוקובסקי

שלום רב, לא ידוע לי , אבל את מוזמנת לפנות לאחד מהסניפים שלנו ולקבל מידע על מכשירי פונאק שטכנולוגיה זו קיימת בהם כבר שנים רבות, והם קיימים במגוון רחב של מחירים. חשוב להתאים את רמת המכשיר בדיוק למצב השמיעה ולצרכים האישיים של כל מטופל ולכן חשוב לקבל ייעוץ אישי! http://www.steiner.co.il/%D7%A1%D7%A0%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D/ בהצלחה, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה