תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

26/08/2015 | 01:56 | מאת: דודי

בשנת 2002 עשיתי בדיקת שמיעה, עם תוצאות של S.T.R (rt)=45-50 /(tl)=50 DISCR%(rt)=96% /(tl)=90% D.B. (rt)=80 /(tl)=85 רופא הא.ק.ג. כתב ליקוי שמיעה עצבי PTA=בערך 55 בכל אוזן. כיום 2015 אני שומע טוב יותר (עדיין יש לי אחוזי ליקוי נמוכים עקב דלקת מהילדות שלא טופלה כראוי, ולא נבדקתי שוב). ממה יכול לנבוע השיפור בשמיעה ? או השוני מ2002 להיום ?

שלום דודי אתה מדווח על ליקוי שמיעה עצבי ב 2002, שלכאורה השתפר עכשיו. ליקוי שמיעה עצבי ברוב המקרים אינו משתפר, לכן אני יכולה לשער שהליקוי ב 2002 לא היה עצבי באופן מלא אלא אולי היה בו מרכיב הולכתי שהשתנה במהלך השנים וזה השיפור שאתה מרגיש . בכל מקרה אני ממליצה לך לבצע בדיקת שמיעה חוזרת ועדכנית.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה