אחרי שתל שבלול

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

08/03/2015 | 07:20 | מאת: עמליה

אני שנה אחרי שתל שבלול. דיבור רגיל אני שומעת היטב אבל מתקשה לשמוע בטלפון וטלויזיה. הכי חשוב לי לשמוע בטלפון. מה אפשר לעשות?

עמליה שלום רב ההתקדמות עם מערכת שתל השבלול הינה אישית ותלויה בהרבה גורמים, כמו לדוגמא שאריות סיבי עצב השמיעה, משך הזמן שלא שמעת באוזן המושתלת ועוד... שנה אינה זמן רב, ולכן אני ממליצה לך בחום לתרגל הרבל עם בני משפחה או חברים וכן עם הקלינאי/ת המשקם/מת. שאלי את נציגי המערכת בארץ - לגבי עזרים שיעזרו לך לשוחח בטלפון וכן לשמוע את הטלוויזיה. בהצלחה גילה

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה